Гласове от Тетово: Акрапович е уволнен след скандал с президента! Вече го спрягат за "Лаута"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:14 / 05.04.2022
4966
Изненадващата раздяла между Бруно Акрапович и македонския Шкендия (Тетово), за която Plovdiv24.bg вече информира читателите си, логично предизвика доста коментари, както в Пловдив, така и в Тетово.

Слуховете дори "връщат" босненския специалист обратно на "Лаута", като в някои столични медии се твърди, че той и Александър Томаш са фаворити да наследят подалия оставка Александър Тунчев.

Фактите обаче показват, че Акрапович се раздели с Шкендия след шокиращото домакинско равенство 0:0 срещу предпоследния в класирането и почти сигурен изпадащ - Борец (Велес). Така червено-черните загубиха всякакви шансове за спечелване на титлата, отдалечавайки се на 13 точки от лидера Шкупи.

"Сътрудничеството между ФК Шкендия и Бруно Акрапович е прекратено по взаимно съгласие. Клубът и треньорът са преценили, че разтрогването на договора в този момент е в интерес и на двете страни. ФК Шкендия благодари на Акрапович за приноса, даден през периода, когато той ръководеше червено-черния отбор, и му желаем здраве и много успехи в кариерата му като треньор", гласи официалното съобщение от македонския клуб.

Решението предизвика близо 400 реакции и над 150 коментара на фенове в официалната клубна страница на Шкендия във Фейсбук. Любопитното е, че само двама запалянковци "изпращат" Бруно с любов, а близо 350 одобряват действията на ръководството.

Plovdiv24.bg публикува част от коментарите на привърженици на Шкендия:

"Браво! Уважение към президента на клуба Ферхан Хасани! Смятам, че взе правилното решение с уволнението на Акрапович".

"Акрапович не е виновен. Вината е на тези, които "дават" на Акрапович акъл. Те играят игри зад гърба на спонсора.

"Смятам, че Акрапович беше много добър треньор, отборът изигра доста добри мачове и създаваше положения, но понякога късметът така или иначе не го последва".

"Нека всеки си представи, че е собственик на бизнес с много служители, а служителите не работят. Какво да направи тогава?"

"И Юрген Клоп и Гуардиола да бяха наши треньори, с тези футболисти и те нямаше да могат да направят отбора шампион".


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).