Карагарен: Посвещаваме победата на Тунчев и Георги Илиев! Успех на Крушарски!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
10:49 / 09.04.2022
3732
Футболистът на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен бе избран за Играч на мача при снощната победа над ЦСКА-София с 2:0 на "Лаута". Крилото отбеляза втория гол за своя тим, а на пресконференция след мача обяви на кого посвещава успеха.

"Първо искам да кажа, че посвещаваме победата на Александър Тунчев, Георги Илиев и останалите от техния щаб. Най-важното е, че спечелихме. Наистина вкарах красив гол, което ме радва. Борихме се за всяка педя терен и показахме, че сме силен колектив", заяви пред журналистите юношата на "черно-белите".

"Още веднъж доказахме, че можем да побеждаваме, независимо кой е съперникът. Работил съм и преди с Христо Колев. Не беше нужно той да ни мотивира, все пак играхме срещу ЦСКА - един от най-силните отбори в България. Ако сам не се мотивираш за такъв мач, няма кой друг да го направи. Христо Крушарски влезе в съблекалнята и обяви пред отбора, че се оттегля. Пожелавам успех и на него", добави Бирсент Карагарен.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Карагарен след успеха над ЦСКА-София!



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).