Апатия обзема отбора на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
10:19 / 29.11.2005
1155
Пълна апатия цари в разпадащия се отбор на Локомотив (Пд), пише "Топспорт". Тренировките след мача с Беласица ще бъдат подновени чак в сряда.

Футболисти, треньори и ръководство вече нямат сили да се доберат до края на есенния полусезон, за да прекъснат мрачното настроение, което ги обзема, когато са заедно.

Водещи играчи на "смърфовете" на сутрешно кафе вчера признаха, че при новите условия в отбора, след гибелта на президента Георги Илиев, не си заслужава да се събличат дори и за тренировка, камо ли да отговорят на призивите от фенове и треньори за мотивирано представяне.

Веднага след последния есенен мач на Локо (Пд) с Марек ще бъде обявена ваканция. За първия работен ден след Нова година от сегашните играчи се очаква да отсъстват поне седем, които вече имали предварителни договори с ЦСКА и Литекс.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).