Христолов изнудва Ясен Петров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
07:42 / 01.12.2005
1260
Шефовете на Ботев ще настояват Ясен Петров да се раздели с клуба по взаимно съгласие, признаха от управата. Преговорите с уволнения треньор ще води вицепрезидентът Константин Дервенков. Целта е Петров да се откаже от неустойката, която е фиксирана в договора му. Според запознати става въпрос за 30 000 лв. От Ботев са склонни да предложат на Ясен Петров известна сума, за да може договорът да бъде прекратен по взаимно съгласие.

Вчера неговият наследник - италианецът Корадо Кота, проведе първата си тренировка край Бирената фабрика. След нея стана ясно, че двама футболисти ще пропуснат днешното преиграване на мача с Вихрен от турнира за Купата на България. Това са капитанът Костадин Видолов и националът Даниел Божков. Ветеранът лекува разтежение, заради което бе сменен още през първата част на двубоя с Нафтекс. Божков страда от подобна травма и ще получи почивка. От групата отпадна и нападателят Емил Урумов - Шивача, който още миналата седмица се разболя от бронхит. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).