Шеф на Локо: Организационно вече сме едно ниво нагоре! Трябва да дадем време на Томаш!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:15 / 20.04.2022
3685
Членът на Съвета на директорите в Локомотив Пловдив Румен Руйчев коментира последните събития около тима. В момента той и другият член на борда - Лъчезар Димитров, осъществяват оперативната власт на "Лаута" след оттеглянето на Христо Крушарски.

"Нека да мине малко време, да видим каква е ситуацията. Да се организираме. Да се натрупат малко впечатления от работата на новия треньор. Той трябва да се напасне към отбора, играчите към него. Да се опита да си въведе неговите правила и методики. Вдигаме нивото. Иска ни се и спортно-технически да сме едно ниво нагоре, не само организационно. Нямаме финансови проблеми. Всичко с плащанията си е в нормалните рамки", заяви пред "Тема спорт" Румен Руйчев.

"Строежът на трибуните върви в нормален ритъм. Няма да имаме проблеми, ако се класираме пак за евротурнирите, да домакинстваме в началните кръгове на "Лаута", въпреки строежа. Както и в предишни години, от УЕФА искат и втори стадион, така че сме заявили и "Васил Левски" в София. Така си е по регламент", сподели още шефът на черно-белите.

Той изрази надежда, че утре (21 април) в домакинството си срещу Берое отборът на Локомотив вече ще запише първа победа под ръководството на Александър Томаш.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).