Мартин Камбуров категоричен, че ще се завърне във футбола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:13 / 21.04.2022
4170
Рекордьорът по голове в българския елит Мартин Камбуров е взел окончателно решение за бъдещето си. Легендата на Локомотив Пловдив няма никакво намерение да се завръща на терена, след като вече веднъж е спрял с футбола.

В последните дни се заговори, че Императора може да облече фланелката на любимия си клуб за няколко мача, за да приключи кариерата си на "Лаута".

Това обаче няма да се случи, тъй като Мартин Камбуров не е променил решението си. Голмайсторът е категоричен, че ще се завърне във футбола, но не като футболист или треньор.

"Веднъж съм обявил своето решение и няма как да го променя. Това не е детска игра. Не е толкова лесно да се върнеш, когато вече си казал "Край“. Подобен въпрос не е стоял на дневен ред. Някой ден ще се върна във футбола, но не като играч или треньор", обаяви пред "Тема спорт" Мартин Камбуров.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).