Фенклубът на Локо: Едно семейство, което остава завинаги заедно!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
17:31 / 25.04.2022
3442
Фенклубът на Локомотив Пловдив спази традицията и изненада за Великден бивши и настоящи служители на клуба, останали верни на "черно-белите" в продължение на десетилетия.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от "Лаута":

В навечерието на Великден Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив, от името на цялата черно-бяла общност, обърна специално внимание на онези хора от нашия любим клуб, които, макар и в сянка, на втори план, са неизменна част от него. Някои от тях остават верни на черно-белите в продължение на десетилетия.

Това са те – хората на портала, служителите, които се грижат за терена, охраната на футболния комплекс, шофьорът, който съпровожда футболистите всеки мач. Всички те получиха по един черно-бял Великденски пакет.

Засвидетелствахме, че всички ние, публика, отбор, ръководство и тези служители, включително и бивши, сме едно цяло, едно семейство, което остава завинаги заедно.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).