Само с едно полувреме игра не става! Дубълът на Ботев отнесе 3 гола в София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:55 / 05.05.2022
2347
Дублиращият отбор на Ботев загуби с 0:3 от Септември (София). Срещата от 35-ия кръг на Втора лига се игра на стадиона в Драгалевци.

Ботевистите изиграха много добра първа част, но не успяха да реализират положенията си. Домакините стартираха по-активно и в първите минути направиха два големи пропуска.

Отговорът на "жълто-черните" дойде с два удара на Бисер Бонев, които максимално затрудниха вратаря на домакините. В 35-ата минута Пройчев пусна покрай вратаря и като по чудо няколко играчи на "канарчетата" се разминаха пред голлинията.

След почивката опитът на домакините натежа и те стигнаха до три гола. В 49-ата минута столичани получиха спорен корнер, а след него Асен Георгиев засече с глава за 1:0.

Вторият гол бе дело на Александър Тодоров с красив удар от 20 метра в 70-ата минута, а десет минути по-късно Атанас Кабов оформи крайния резултат.

Ако има някаква добра новина за жълто-черните, то тя е, че останалите конкуренти в борбата за оцеляване също загубиха своите мачове - Марек и Септември (Симитли). Така Ботев II остава "над чертата" на изпадащите с актив от 33 точки, колкото има 17-ият Марек (с мач повече). Тимът от Симитли е с 30 точки.

Ботев II игра в състав:

Християн Славков, Димитър Балинов, Атанас Чернев (кап), Станислав Работов, Венцислав Богданов, Емил Колев, Пламен Цончев, Димитър Пройчев, Бисер Бонев, Юсеин Касов, Момо Туре.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).