Камбуров в Дубай за 1 милион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
07:34 / 06.12.2005
841
Голмайсторът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров ще подпише едногодишен договор с дубайския Ал-Ахли, съобщи агенция Фокус. Стойността на сделката е 1 милион евро, а контрактът ще започне да тече от началото на януари. Трансферът се осъществява чрез Оливър Мегел и мениджърската компания ISC, в която работят още Брайън Хънфри и Алпер Гьокдемир. От българска страна трансферът се движи от бившият нападател на Реал (Мадрид) Предраг Миятович. За сделката информира и дубайската преса, като почти всички издания в страната й отделят внимание. В изданията се посочва изрично, че Камбуров е привлечен като нападател, а не като атакуващ полузащитник, на какъвто пост бе използван в Локомотив (Пловдив). Електронното издание soccerassociation.com също отбелязва трансфера, като сайтът твърди, че същата мениджърска компания си е присвоила правата на Благой Георгиев, Христо Янев, Георги Чиликов, както и младия Димитър Илиев и ще отговаря за евентуалните им трансфери.

Ал-Ахли заема 6-о място във временното класиране с 11 точки и мач по-малко от останалите отбори. Лидер е Ал-Вейда с 19 точки.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).