Грозна расистка атака срещу футболист на Локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
00:32 / 08.05.2022
4562
Грозни сцени с расистки обиди се разиграха след края на мача между Арда и Локомотив Пловдив, завършил 4:4 в Кърджали. Обект на расистките квалификации стана защитникът на черно-белите Кристиан Гомис.

ПФК Локомотив Пловдив осъжда остро поведението на Петко Ганев от ПФК Арда в последните минути на срещата между двата отбора. Защитникът на домакините си е позволил да отправи обидни и расистки квалификации към Кристиан Гомис, който от своя страна му потърси сметка за тези думи. Това своеволие на Ганев остана ненаказано от съдията Волен Чинков, информираха от "Лаута".

"ПФК Локомотив застава твърдо зад Кристиан Гомис в този момент! Такива грозни действия показват липса на спортсменство, феърплей и уважение към противника на терена! Расизмът няма място във футбола", гласи още официалното съобщение от ПФК Локомотив.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).