Звезда на Наполи и играчи на Ботев подкрепиха Кристиан Гомис, вижте шокиращия му разказ

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:51 / 09.05.2022
3642
Защитникът на Локомотив Пловдив Кристиан Гомис разказа какво точно му е казал футболистът на Арда Петко Ганев при разразилия се расистки скандал след края на мача в Кърджали, завършил 4:4.

"Този номер 5 "Петко Ганев" ме обиди, наричайки ме "маймуна". Първата ми реакция беше да отида при рефера и той каза "не е нищо". Как е възможно ? Без значение какъв цвят сме ние, това нещо няма място тук и никъде по света", написа Гомис в личния си профил в Туитър.

Постът му бе споделен от звездата на Наполи Калиду Кулибали, който също стана на няколко пъти през сезона жертва на расизъм. "Не на расизма", написа бранителят на неаполитанците към публикацията на Гомис.

Публично в подкрепа на Кристиан Гомис се обяви нападателят на Ботев (Пд) Антоан Бароан и съотборникът му Емануел Току, защитникът на Локомотив София Селсо Рапосо и още куп играчи от родната Първа лига.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).