Томаш става и кондиционен треньор, Локо отказа лагер в Говедарци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:43 / 19.05.2022
4404
Вече има яснота за предсезонната подготовка на Локомотив (Пловдив). Тя ще премине в две фази. Черно-белите ще получат около две седмици почивка от треньора Александър Томаш след утрешния си последен мач за сезона срещу ЦСКА 1948.

В първата седмица на юни те ще се съберат за медицински тестове на "Лаута", след което ще започне първата част от същинската подготовка. Тя ще е насочена главно към подобряване на физическите показатели на играчите и ще се проведе в Банско, като с кондицията ще се заеме лично Александър Томаш.

В подножието на Пирин "смърфовете" ще останат 13-14 дни, след което ще продължат заниманията си на клубната база в Пловдив.

По време на лятната пауза се очаква Локомотив да изиграе 4 или 5 контроли, като на този етап няма потвърдени съперници и дати. По всяка вероятност ще се премерят сили само с български отбори, съобщава "Тема Спорт". Очаква се по време на подготовката с първия отбор да се подготвят и няколко футболисти от юношеските формации на "черно-белите".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че откакто бившият собственик Христо Крушарски направи терените в рилското село Говедарци, отборът на Локомотив редовно тренираше там по време на летните си лагери.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).