Ален Ожболт получи огромно признание от фенове на още един клуб

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:38 / 19.05.2022
2857
Любимецът на феновете на Локомотив Пловдив - Ален Ожболт, получи подобаващо признание от привърженици на още един клуб. Словенският нападател бе избран за играч на сезона в настоящия си отбор Апоел (Хайфа), научи Plovdiv24.bg.

Това стана след традиционна анкета, в която гласуват привърженици на израелския тим. Ожболт бе награден на официална церемония след края на последния мач за сезона. Любопитното е, че той спечели наградата заедно със съотборника си Ханан Маман.

Ален Ожболт приключи настоящия сезон с актив от 12 гола и 1 асистенция от общо 33 официални двубоя с екипа на Апоел (Хайфа), показа справка на Plovdiv24.bg. Тимът му завърши на 11-о място в крайното класиране с актив от 35 точки (9 победи, 8 равенства и 16 загуби).

Словенецът е собственост на словашкия Слован (Братислава), с който има договор до 30 юни 2023 година. Контрактът за преотстъпването му на Апоел (Хайфа) изтича след месец и в момента се очаква израелския клуб да задейства откупната клауза за окончателното привличане на нападателя.

"Зелена" светлина за сделката трябва да даде новоназначеният треньор на Апоел (Хайфа) Нир Клингер. Специалистът подписа преди няколко дни договор за 1 година, като това ще е третото му завръщане при червено-черните.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).