Ботев следи внимателно ситуацията с Атанас Илиев и Кристиан Димитров

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:55 / 30.05.2022
5353
Ръководството на Ботев (Пловдив) следи ситуацията около бившия нападател на клуба Атанас Илиев. Миналото лято таранът бе продаден на втородивизионния Асколи, но според италианските медии най-вероятно е той да се раздели с настоящия си тим.

По информация на Plovdiv24.bg, от "Коматево" обмислят и вариант в отбора да бъде върнат централния защитник Кристиан Димитров. Това обаче може да стане, само ако към него не бъде отправена примамлива оферта от чуждестранен клуб.

Пловдивчанинът е собственост на Хайдук, а договорът му с хърватския тим изтича след 1 година. Той бе даден под наем на румънския Клуж, но така и не изигра официален мач с този клуб.

В същото време се очаква до дни бронзовите медалисти да обявят няколко трансфера, твърди "Тема спорт". Самият треньор Азрудин Валентич призна след последния мач срещу Берое, че се надява да подсили селекцията с три-четири нови попълнения.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че "канарите" вече си осигуриха подписа на израелския десен бек Рой Херман, който за последно бе част от Бейтар (Йерусалим). Високият 191 см бранител до момента играеше под наем в Апоел (Раанана), чийто юноша е. Предстои Ботев официално да представи израелеца.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).