Адмирации! Той игра 3 месеца с много тежка контузия, но показа голямо сърце и характер!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
16:48 / 30.05.2022
7195
Халфът на Ботев (Пд) Реда Рабей е играл с тежка контузия през последните 3 месеца. Французинът е бил с херния, но е понесъл множество инжекции в слабините, защото е искал да помогне на отбора да спечели бронзовите медали.

Това разкри помощник-треньорът на "канарите" Тимур Дагуев в социалната мрежа. Специалистът публикува своя снимка с Рабей и написа следното:

"Защо го уважавам толкова много? През последните 3 месеца този човек игра с голяма херния. Много тежка контузия. Има нужда от операция и утре ще отиде да се оперира. Мисля, че през последните 3 месеца той пропусна 20 тренировки и постави толкова много инжекции в слабините си. Той не искаше да казва на никого за сериозната болка и проблемите си със здравето. Само отборът и треньорите знаехме.

Помолихме го над 10 пъти да не играе в мачовете, защото е рисковано, но ТОЙ искаше да помогне, за да спечелим бронзовите медали. След мача той дойде при мен и каза "Обещах ти, че ще отидем в Европа. Това е за теб".

Толкова скромен човек с толкова голямо сърце и характер. Уважавам те, Рабей!


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).