Слави Шопов: Здравейте, цесекари! Радвам се, че съм част от този велик клуб!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
15:19 / 05.06.2022
6831
Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Станислав Шопов официално се завърна в родната Първа лига. 20-годишният халф бе представен днес сато първото ново попълнение на ЦСКА-София.

Шопов идва от нидерландския Хееренвeен, където през последните две години бе част от представителния тим, но играеше за дублиращата формация. Преди трансфера в клуба от Ередивизие, атакуващият халф записа 39 мача в елита на България с родния си клуб Ботев (Пловдив).

Шопов подписа своя трудов договор с ЦСКА-София и в понеделник ще започне подготовка с новите си съотборници. Днес той бе посрещнат на базата в Панчарево от легендарния домакин - бай Добри, който му връчи фланелка с номер 8.

"Здравейте, цесекари! Радвам се, че съм част от този велик клуб и съм готов да давам всичко за него! Очаквам Ви на стадиона", обърна се Слави Шопов чрез официалния клубен сайт към феновете на "армейците".


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).