Томаш: Изграждаме изцяло нов отбор, ще има поне 6-7 попълнения

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
18:49 / 06.06.2022
5333
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш обяви, че в момента изгражда изцяло нов отбор, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 43-годишният специалист призна, че на този етап в тима има само двама нови футболисти. Това са Георги Каракашев (играл за последно в Хебър) и Пиер Зебли (Царско село).

"Трябва по най-бързия начин да действаме. Изграждаме изцяло нов отбор. Искахме български футболисти, но те са много по-скъпи от чужденците. Ще има нови попълнения, ще има и хора, които ще идват на проби. Ще тренираме на 3 места извън Пловдив. В събота ще играем контролна среща с Марица от 11 часа на техния стадион", започна изказването си Александър Томаш.

"Ако някой няма желание да работи с това ръководство и с тоя треньорски щаб, какво можем да направим? Казвам, че ще има поне 6-7 попълнения. Още на първата тренировка казах, че целта е да изградим средно-европейски отбор. Шампионската титла също влиза в това", допълни още наставникът на "черно-белите".

"Аз ще съм човекът, който сигурно най-много ще греши. Но ще работя с чисто сърце за това, което искат от мен собствениците", гарантира Томаш.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция от Лаута!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).