Петър Кюмюрджиев търси пари от Топалова на Арбитраж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:49 / 28.12.2009
3548
"С толкова некоректен човек като Галя Топалова не съм работил. Даже всяко определение за нея трябва да бъде в кавички, защото не мисля, че тя заслужава каквото и да е уважение. Но с нея ще се видим пред Арбитражния съд по спорта в началото на януари", заяви за БТА защитникът на Локомотив (Пловдив) Петър Кюмюрджиев.

Днес Галя Топалова извика в офиса си в София всички футболисти, на които тя дължи пари по договорите. Кюмюрджиев, чийто договор изтича след три дни- на 31-и декември 2009-а година, има да получава три заплати и възстановяването на наеми за квартирата, в която живее.

"Поведението на Топалова е изключително непочтено. Имам да взимам от нея три заплати, а тя ми казва, че е готова да ми даде една, а другите две съм бил глобен. Даже си поиска да й върна и премията от победата над Черно море от есента, която е в размер на 800 лева. Но след като не можем да се разберем с нея като хора, ще се видим на първото заседание на Арбитражния съд по спорта след Нова година. Освен трите заплати, ще искам да ми възстанови и двата наема за квартирата, която тя е длъжна да ми плаща, каза още Кюмюрджиев. 28-годишният бранител играе в Локомотив (Пловдив) от зимата на 2007-а година и има 60 мача за клуба.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).