Локо продава Робърт Петров в Македония

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:56 / 15.12.2005
713
Македонският халф на Локо (Пд) Роберт Петров е трансферна цел на Вардар (Скопие), информира вестник "Топспорт". Русокосият техничар вече е уведомил ръководството на "черно-белите", че желае от пролетта да играе в родината си. В близките дни се очаква да започнат и преговорите по продажбата му. Не е ясно обаче дали Вардар и Локомотив (Пд) ще стигнат до контракт. Причината е, че македонският тим е пожелал да вземе Роберт на безценица. Самият Петров е помолил собственика на Локо (Пд) Емил Наков да му даде бележка за трансфер без финансов иск. Мотивите му са, че когато е дошъл в Локо (Пд) преди четири години, "ВАИ Холдинг" също не е платил и стотинка за него. Договорът на Роберт Петров с Локомотив (Пд) изтича през лятото на 2006 г.

Същевременно от "Лаута" съобщиха, че само трима футболисти са пожелали да разтрогнат с клуба на арбитража следващата седмица. Очаква се по взаимно съгласие с Локо (Пд) да се разделят освободените преди месец Недялко Хубенов и Саша Лазаревски. Ще бъде прекратен и договорът на Мартин Камбуров, който вече е собственост на арабския Ал Ахли (Дубай).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).