Локо не дава Робърт Петров на македонците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:27 / 17.12.2005
618
Локомотив (Пд) отряза мераците на Вардар (Скопие) за привличане на халфа Робърт Петров, пише днес вестник "Топспорт". Македонският национал на "черно-белите" бе предупредил шефовете си, че всеки момент могат да започнат преговори. Рано-рано обаче собственикът на Локо (Пд) Емил Наков е отпратил хората на Вардар, тъй като те са искали да привлекат Робърт Петров буквално без да платят и стотинка.
В същото време от "Лаута" разкриха, че договорът с тима на Петров е удължен до 2009 г. От Локомотив отрекоха появилата се в македонските вестници информация, че нападателят на тима Бобан Янчевски е трансферна цел № 1 на ФК Македония.

19-годишният вратар на Локо Димитър Галинчев, на когото неколкократно е отказан първи професионален договор, пък е трансферна цел на Спартак (Пд). Второразрядниците се нуждаят от още един страж, тъй като веднага след Нова година в казармата влиза Стоян Здравков и по този начин Румен Тинков остава единственият претендент за титулярното място под рамката.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).