Даниел Георгиев: Ще се наложа в състава на ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:29 / 17.12.2005
631
Едно от откритията на Локо (Пд) през сезона - Даниел Георгиев, призна в актуално студио "Дерби", че ЦСКА проявява интерес към него.

"Все още не съм подписал договор. Не може да ме смути фактът, че има голяма конкуренция в отбора, както се тиражира навсякъде. Ако отида в София, ще направя всичко възможно да се преборя за титулярното място. Все пак съм професионалист и искам да играя".

Юношата на Левски заяви, че не се притеснява от начина, по който ще бъде приет от публиката: "Аз съм от отбора, чиито цветове защитавам в момента. Това, че съм бил на "Герена", не е от значение. Важното е във всеки мач да се раздавам на 100%.

В момента обаче съм футболист на Локо (Пд) и имам договор за 2,5 години. Сигурен съм, че дори Локомотив да бъде напуснат от водещите футболисти, той няма да изпадне, тъй като има много млади състезатели, които също са на добро ниво.

Иначе най-голямо влияние за мен оказа периодът ми в Спарта (Ротердам). Там се готвех с дублиращия отбор за около шест месеца. Условията за младите играчи в Холандия са отлични. Нивото е съвсем различно от това в България. Именно затова на 18 - 19 години вече има готови футболисти".

Информацията е на Topsport.bg.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).