Левски отказал Димитър Илиев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:27 / 18.12.2005
1215
Димитър Илиев е бил предложен на „Левски" от ръководството на „Локо" (Пд) като компенсация за пратените в ЦСКА Кирил Котев, Александър Тунчев, Георги Илиев и Данаил Георгиев, пише “24 часа”.

Това съобщи отлично информиран източник от Пловдив вчера. Шампионите от 2004 г. продадоха Мартин Камбуров в Дубай, а с останалите си класни футболисти ще се разделят до Нова година. За националите Котев и Илиев борба водеха ЦСКА и „Левски", но новите шефове на „бяло-черните" поставили двата гранда при различни условия в преговорите, твърдят запознати с хода на пазарлъците. От „Локо" директно обявили на „сините едни цени за двамата си основни футболисти и няколко пъти по-ниски за същите играчи на купувача от Борисовата градина. Именно това стана причина собственикът на „Левски" Тодор Батков да заяви официално, че със странни субекти от Пловдив няма да преговаря повече и клубът официално се отказва да привлича футболисти от Лаута.

За да не си развалят съвсем отношенията с 23-кратните шампиони, ръководните фактори в „Локомотив" предложили като компенсация младата си надежда Димитър Илиев. 17-годишният талант бе желан от треньора Станимир Стоилов преди повече от година, но тогава сделката пропадна. Сега от „Герена" са отказали да вземат изкаралия подготвителен лагер с юношите на „Челси" нападател, тъй като на този пост вече разполагат с достатъчно изпълнители, а и политиката на клуба е да развива собствената си детско-юношеска школа.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).