Още един пловдивски рефер ще свири в Първа лига, Кабаков остава №1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:08 / 28.06.2022
2310
Само един нов съдия влиза в ранглистата на ръководещите арбитри в efbet Лига от новия сезон. Това е Кристиян Колев от Пловдив и с него българските топ-рефери стават 22. Няма отпадащи от ранглистата, реши на заседанието си Съдийската комисия на БФС.

На това събиране бяха оповестени и пълните списъци със съдии, които ще ръководят мачовете в професионалния футбол у нас в Първа и Втора лига, както ръководещи, така и асистенти.

Макар първенството в efbet Лига вече да се провежда с 16 отбора, от Съдийската комисия са преценили, че няма нужда от по-голямо увеличаване на хората в ранглистата, а водещите съдии ще получават повече мачове. Предвид и ангажиментите в стаята за видео-повторения, това означава назначения за почти всички във всеки един кръг.

Очаквано листата се води от шестимата международни рефери, подредени според местата им във ФИФА. Най-отпред е пловдивчанинът Георги Кабаков, следван от Ивайло Стоянов, Волен Чинков, Никола Попов, Драгомир Драганов, Георги Давидов.

В ранглистата на ръководещите съдии в efbet Лига има общо четирима пловдивчани - №1 Георги Кабаков, №9 Владимир Вълков, №12 Радослав Гидженов и №22 Кристиян Колев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).