Голям талант мислеше в България да играе само за Ботев, но нещата се променят

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:13 / 01.07.2022
13395
Eдин от най-големите таланти, които е произвела академията на Ботев Пловдив през последните години, може да напусне клуба. Става въпрос за централния защитник Атанас Чернев, който е несменяем титуляр в младежкия национален отбор. Той може изненадващо да премине в Берое.

Снажният бранител има много малко игрово време за представителния тим на "канарите" и очевидно не попада в плановете на наставника Азрудин Валентич и за новото първенство. От това иска да се възползва ръководството на заралии, които се нуждаят спешно от нови попълнения, тъй като нямат състав седмица преди старта на новия шампионат. Наставникът на Берое Петър Хубчев не разполага дори с 16 професионални футболисти с договори.

Разговорите между Берое и Ботев за Атанас Чернев са в напреднала фаза и се очаква най-късно до началото на следващата седмица да има развитие, твърди "Тема спорт".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че през февруари Атанас Чернев заяви в интервю, че в България би играл единствено в любимия си клуб Ботев.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).