ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (18) | Вчера (29)
Фугата сменя Забавник в ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:27 / 20.12.2005Коментари (5)710
©
ЦСКА е на път да привлече пети футболист на Локо (Пд). Почти сигурно е, че след Нова година червения екип ще облече капитанът на пловдивчани Владо Иванов-Фугата. Десният защитник, който през февруари ще навърши 33 години, ще струва на шампионите 50 хиляди евро, съобщава вестник "Меридиан Мач". Трансферът ще стане факт по личното настояване на старши-треньора на ЦСКА Миодраг Йешич, който иска Иванов за заместник на напускащия Радослав Забавник. Ако трансферът стане факт, то Фугата ще бъде едва 2-ри футболист с т. нар. „голям шлем", т. е. да е играл за 4-те софийски отбора, след Йордан Маринов. Междувременно стана ясно, че всички технически проблеми, бавещи парафирането на договорите на четиримата футболисти на Локо (Пд) с ЦСКА, са изчистени. Утре в 11.00 часа „червените ще представят официално новопривлечените Александър Тунчев, Кирил Котев, Даниел Георгиев и Георги Илиев. Бившите играчи на Локо (Пд) вчера договориха личните си условия с „армейските" шефове и в сряда ще позират с червения екип на ЦСКА.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.12.2005 г.
0
 
 
Изпадналият във финансова криза Локомотив (Пд) е на път да се раздели с още 4-има играчи – бразилеца Владимир Джордани, Методи Стойнев, капитанът Владимир Иванов-Фугата и вратарят Стоян Колев, съобщи радио “Гонг”. Националът Колев, нападателят Стойнев и защитникът Иванов се надяват да си осигурят трансфери в чужбина. Велбъжд Кюстендил вече го няма! Айде БУФЕРИ в един кюп сте с Ботев. А колко струва един БУФЕР?
Aнонимен
на 21.12.2005 г.
0
 
 
Левски дава Вергилов на Локомотив (Пловдив) 05:11 21.12.2005г. Агенция "Фокус" София. До няколко дни се очаква да стане факт сделката между Локомотив Пловдив и Левски за преминаването на защитника на сините Антон Вергилов на „Лаута", пише "Тема: Спорт". След като черно-белите продадоха на ЦСКА двама от своите основни защитници - Кирил Котев и Александър Тунчев, отборът спешно се нуждае от централни бранители. До момента все още не е ясно дали Вергилов ще бъде отдаден под наем, или продаден. Преди началото на сезона младежкият национал се завърна в Левски заедно с Богомил Дяков след двугодишен период под наем в Родопа Смолян. За разлика от десния защитник през есента Вергилов се появи в игра в едва два мача. Източници от „Герена" довериха, че старши треньорът на вицешампионите Станимир Стоилов има намерение да налага новото попълнение Борислав Стойчев като алтерантива на някой от титулярната двойка защитници Елин Топузаков - Игор Томашич.
еба4 на анонимни
на 21.12.2005 г.
Loko
на 21.12.2005 г.
0
 
 
ami iavno, che Loko beshe nai-dobria otbor. CsKa da se preimenuva v LokoII
Aнонимен
на 20.12.2005 г.
0
 
 
Велбъжд Кюстендил вече го няма! Айде БУФЕРИ в един кюп сте с Ботев. А колко струва един БУФЕР?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Нова оставка в Първа лига! Хебър също остана без треньор
Ботев пак отнесе глоба за обидни и нецензурни скандирания
Нов исторически успех за българското таекуондо на Световното първенство
Вторият капитан на Ботев с повиквателна за националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: