Билети от 10, 25 и 120 лв. за Ботев - Апоел, отварят само два сектора на стадиона

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
15:08 / 06.07.2022
5557
Ботев (Пловдив) стартира предварителна продажба на билети за домакинския мач срещу Апоел (Никозия). Първият двубой с кипърския тим е на 20 юли от 20:00 часа на националния стадион "Васил Левски“.

"Жълто-черните“ отварят два сектора за срещата от втория предварителен кръг на Лигата на Конференциите. В продажба ще бъдат секторите "А“ и "Б“.

Билетите за сектор "А“ са на цена 25 лева, а пропуските за сектор "Б“, където ще бъдат разположени бултрасите, ще са на цена 10 лева.

Пропуски се продават и за VIP ложата в сектор "А“, като цената на билетите е 120 лева с включен кетъринг.

Билетите за гостуващите фенове на Апоел ще са на цена 10 лева, като пропуските също са налични за предварителна продажба.

Пропуските за мача Ботев - Апоел можете да откриете в магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912“, в търговската мрежа на eventim, както и онлайн.

Всеки, който закупи билет онлайн, ще участва в голяма томбола, където може да спечели фланелка или топка с автографи, абонаментни карти и други награди.

Феновете, които закупят VIP билети онлайн, ще имат шанс да спечелят билети за втория мач срещу АПОЕЛ в Никозия, Кипър, уточниха от клуба.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).