Уволненият Ясен Петров разтрогва с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:31 / 22.12.2005
430
Уволненият от Ботев (Пд) треньор Ясен Петров ще се яви на днешния арбитраж. Той иска да разтрогне договора си по вина на клуба. Ако това стане и в определен срок не му бъде изплатена неустойка, трансферите на клуба ще бъдат блокирани от БФС.

Петров бе освободен след равенството 3:3 с Нафтекс, а поста зае италианецът Корадо Кота. В договора на бившия халф с клуба нямало фиксирана неустойка, но има точка, според която той може да бъде прекратен само със съгласието на двете страни. Клубните шефове обаче са взели решението еднолично. За да не се стигне до блокиране на трансферите, от Ботев са предложили на треньора минимална компенсация.
Очаква се на днешното заседание на арбитражната комисия да присъства представител на Ботев, тъй като молби са подали и трима футболисти. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).