Даксон каца вечерта в България, Локо с опит да го задържи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
18:51 / 11.01.2010
5756
Даксон Да Силва ще пристигне в България в понеделник вечерта, тъй като самолетът му е закъснял за връзката в Париж, научи Plovdiv24.bg. Талантливият бразилец трябваше да направи връзка за България във френската столица и да кацне в София пообяд, но полетът от Рио де Жанейро е закъснял и Даксон ще кацне в България в късния понеделник, около 22 часа. С отделен полет пък в страната вече е неговият мениджър Педриньо.

Преди Коледа Даксон бе смятан за сигурен трансфер в бургаския Черноморец. След смяната на собствеността в Локо, новият треньор Нанджи Шенсой заяви, че иска да запази в състава си бразилеца. Във вторник следобед ще се обсъжда желанието на "смърфовете" да задържат Даксон, като най-вероятно бразилецът ще поиска по-добри условия и подписване на нов договор, по-добър финансово от този, предложен му от Черноморец. За момента той е футболист на Локомотив Пловдив и от 12 януари започва подготовка с "черно-белите".


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).