Смущаващи кадри: Полицай преби петима фенове на Апоел за по-малко от минута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
17:20 / 21.07.2022
16300
Полицай преби петима футболни привърженици от Кипър в центъра на София за по-малко от 60 секунди. Това личи от кадри от масовото меле с участието на фенове на "Ботев" (Пловдив) и АПОЕЛ (Никозия) в сряда следобед.

Припомняме, че вчера на бул. "Цариградско шосе" възниква напрежение между феновете на двете футболни агитки. Членове на двете агитки тръгнали едни към други директно по булеварда, но са били спрени от полицията и жандармерията.

Часове преди двубоя от Лигата на конференциите на Националния стадион "Васил Левски", хулиганите се замеряха с камъни и керемиди на едно от най-натоварените столични кръстовища - "Орлов мост". Наложи се намеса на полицията и задържането на общо 26-ма от участниците в боя.

Впечатление прави подхода на един от служителите на реда. Той се вклинява сред гостите от Кипър и започва методично да ги налага, въпреки че някои от тях са в гръб, не демонстрират заплашително поведение и дори вече са неутрализирани. Не е ясно дали изобщо се стига до арест на някои от тях.

Най-брутална е атаката срещу привърженик, който е затиснат към земята от други трима служители на реда. Въпросният полицай стъпва неколкократно върху тялото му с цялата си тежест, пише bTV.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).