Инспекция на Трибуна Бесика, съобщиха важни подробности за предстоящите дейности

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:45 / 28.07.2022
6111
Строителите вече демонтират скелето от външната част на Трибуна "Бесика“ на стадион "Локомотив“ и го местят зад строящата се в момента Трибуна Юг. Така най-запалените привърженици на Локомотив вече ще могат да видят фасадата на трибуната, от която гледат мачовете на тима, в окончателния й вид.

Президентът на фирмата-изпълнител на ремонта и реконструкцията на стадиона "Рудин“ ООД - Живко Желев, заедно с техническият ръководител на обекта и кметът на район "Южен“ Костадин Язов, който отговаря за строителството от страна на Община Пловдив, посетиха стадиона, за да инспектират извършените до момента дейности и да набележат довършителните работи по трибуната.

На стадионa бе и бившият играч на черно-белите Стефан Драганов - Чоната, който преди да се завърне в САЩ, където живее, за пореден път посети строежа.

"Остават дейности по монтажа на козирката, облицоването на фасадата и вътре в изградената трибуна. Последно ще се монтират санитарните принадлежности, ще се направи подовото покритие и два слоя хидроизолация на трибунната част. Следва монтирането на седалките и поставянето на парапетите и трибуната ще бъде окончателно завършена“, поясни инж. Желев при инспекцията. Той допълни, че ако няма забавяне с доставките на последните поръчани материали, още през есенния полусезон трибуната ще бъде готова и феновете ще могат да я посещават.

"Доволен съм не само, че се вижда краят на строежа на "Бесика“, която чакат всички привърженици на отбора, а и това, че отсрещната трибуна се строи с добри темпове. До плочата на кота 4,40 метра строителите стигнаха с два месеца по-бързо, сравнено със строежа на "Бесика“, не скри задоволството си Костадин Язов.

"Пожелавам на строителите да продължават все така с добри темпове. Сигурен съм, че през есента, когато отново се върна в Пловдив, ще видя окончателно завършена трибуна и ще мога да се насладя на това, което е направено. Не пропускам случай да посетя строежа всеки път, когато се върна в Пловдив и съм пряк свидетел на процеса на строежа, след който "Локомотив“ ще се сдобие с истински модерен стадион“, развълнувано каза Стефан Драганов, който отново не пропусна да се снима на стадиона заедно с районния кмет на "Южен“.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).