Не пропускайте уникалното шоу на Античния театър тази вечер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:50 / 03.08.2022
3119
Тази вечер от 20 часа на Античния театър ще се качат 25 професионални състезатели по таекуондо, които пристигат специално в Пловдив, за да покажат зрелищна демонстрация на корейското бойно изкуство. Демонстративният отбор на World Taekwondo е част от посланиците на този вид спорт по света. Тази година към него се присъединяват и 10 български състезатели, които ще видим на уникалното събитие.

По време на шоуто професионалистите ще покажат различни акробатични техники, също и т.нар. сценичен бой. Събитието е с вход свободен. Специален негов гост ще бъде и председателят на Световната федерация по Олимпийско таекуондо д-р Чънгуон Чо.

Тимът на World Taekwondo е съставен от професионални състезатели по таекуондо, които смаяха американската публика и със "златен бутон" станаха финалисти в американския формат на "Got Talent". Отборът е съставен от избрани в жестоката конкуренция на милиони спортисти в Южна Корея, където таекуондо е национален спорт, историческо наследство и забележителност.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).