Тунчев: Ще запозная Арда с обстановката в Локо, дисциплината при Томаш прави впечатление

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:29 / 08.08.2022
2651
Днешният двубой срещу Локомотив Пловдив ще е много специален за треньора на Арда Александър Тунчев. Той се завръща на "Лаута" и за първи път ще се изправи като наставник срещу бившия си клуб. С черно-белите Тунчев спечели сребърните медали през 2021 година, но преди това като помощник на Бруно Акрапович вдигна и 3 купи - два пъти Купата на България и веднъж суперкупата на страната.

Ето какво сподели той за Локомотив Пловдив, който след него бе поет от Александър Томаш:

Това, което прави впечатление в Локомотив при Томаш, е дисциплината. Това се вижда при всички отбори, които е водил. Почеркът му е схемата 4-4-2. Напред разчита на типичен централен нападател като Преслав Боруков и до него Митко Илиев - класен футболист за България. Ще бъде доста труден мач, а и с новите попълнения, които картотекираха, Локомотив е много сериозен съперник.

Имат нов треньор, нови принципи, нови идеи, които Томаш налага. Ще се постарая да запозная Арда със самата обстановка, защото тя ще е ключова за развоя на мача.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).