Дубълът на Ботев отново се размина с победата и не мръдна от предпоследното място

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
19:54 / 08.08.2022
2315
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) не успя да стигне до победата и в своя четвърти мач от настоящия сезон във Втора лига. Жълто-черните завършиха 1:1 срещу Миньор (Перник) в двубой, който се игра на базата в "Коматево".

Самуел Акере (37) се разписа за домакините, а юношата на Ботев Борис Титюков вкара за перничани в добавеното време на първата част.

Така "канарчетата" имат вече актив от 2 точки, но не успяха да помръднат от предпоследното 17-о място във временното класиране.

Жълто-черните откриха резултата при първия си точен удар към противниковата врата. Това стана в 37-ата минутаслед страхотен пас на Мартин Ситев. Той разсече отбраната на гостите, а Самуел Акере напредна сам срещу вратаря на Миньор и го преодоля за 1:0.

Във втората минута от добавеното време на първата част Миньор изравни. Вратарят на Ботев Християн Славков сбърка, след като излезе неразчетено пре едно центриране. Юношата на Ботев Борис Тютюков го надскочи и с глава прати топката в мрежата за 1:1.

Ботев II игра в състав:

Християн Славков, Атанас Чернев (74- Мирослав Георгиев), Костадин Татаров, Никола Нейчев (45- Мартин Христов), Хуго Аззи, Димитър Балинов (57- Константин Павлов), Мартин Ситев (58- Пламен Цончев), Лъчезар Балтанов, Самуел Акере, Точукву Нади, Юсеин Касов (46- Монир Ал Бадарин).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).