Емигрант налива пари в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
07:54 / 29.12.2005
1340
Богат българин е готов да инвестира в Ботев (Пд), научи "7 дни спорт". Бизнесменът, който е второ поколение емигрант в Аржентина, пристигна у нас преди няколко дни. Баровецът се е свързал със софийския фенклуб, за да получи повече информация за моментното състояние на жълто-черните.

- Каза ни, че Ботев е любимият клуб на баща му - довериха хора, срещали се с кандидат-инвеститора. - Той обаче държи да не разкриваме името му.

Главният акционер на Ботев Димитър Христолов пък води разговори с двама класни български футболисти. От управата на клуба пазят в тайна имената на евентуалните нови попълнения. Ясно е само, че преговорите ще бъдат финализирани до Нова година. Шефовете на Ботев продължават да търсят отбори, където да преотстъпят четирима от футболистите си. Напускащите ще станат ясни до 12 януари, когато тимът се събира за подготовка.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).