ЦСКА-София е на плейоф, здрав бой в края на мача в Дъблин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:44 / 12.08.2022
2257
ЦСКА-София победи като гост ирландския Сейнт Патрикс Атлетик с 2:0 и продължава към плейофния кръг за влизане в групите на Лигата на конференциите. Припомняме, че в първата среща "армейците" допуснаха поражение на "Васил Левски“ с 0:1.

Така "червените" станаха първият български отбор, който продължава напред в европейски клубни турнири, след като е загубил първия си мач у дома. Попаденията реализираха Маурисио Гарсес в 12-ата минута, а Иван Турицов от дузпа в 82-ата оформи крайния резултат.

В следващата фаза на надпреварата столичани ще се изправят срещу швейцарския Базел за влизане в групите на третия по сила турнир на УЕФА.

В 12-ата минута Тибо Вион центрира от ъглов удар, а Маурисо Гарсес отблизо с глава  прати топката в мрежата за 1:0. В 79-ата минута българите получиха дузпа, след като Маурисио Гарсес беше задържан от Хари Брокбенк. Иван Турицов реализира от бялата точка за 2:0.

В края на мача футболистите на двата отбора стигнаха до физическа саморазправа, при която Брадли Де Нойер от "червените" получи директен червен картон и ще пропусне един или повече от следващите мачове на отбора си в Лига на конференциите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).