Глобяват Р.Петров за изказвания в пресата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:44 / 29.12.2005
764
Терор за македонския национал Роберт Петров са приготвили в Локомотив (Пд), стана ясно вчера. Той ядосал шефовете на Лаута с изказванията пред медиите в родината си. 26-годишният ляв защитник постоянно повтаряше, че ръководството на Локомотив (Пд) не го пуска да играе в турски клуб, тъй като иска прекалено висока цена за него. За начало от Лаута се заканиха да му наложат солидна парична глоба. Петров трябва да се яви на първата тренировка на 9 януари, защото има договор с клуба.

Подобен проблем преди 2 години имаше и неговият сънародник Ванчо Траянов. Тогава халфът разкри пред пресата в Македония, че е закотвен на пейката на Лаута, тъй като ръководството го подозира в симулация на контузия. Малко след това обаче Траянов бе продаден на Арминия (Билефелд).

Разбра се още, че Локомотив (Пд) няма да изиграе нито една контрола през януари. На първия лагер в Сандански от 16 до 26 ще се набляга на физическа подготовка. Първите мачове са планирани за февруари. От 17 до 26 февруари отборът ще бъде на лагер в Сандански.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).