ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (18) | Вчера (29)
Чужденците в Локо тренират с юношите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:00 / 29.12.2005Коментари (8)885
©
Бобан Янчевски винаги е показвал слаба форма, а след убисйтвото на Георги Илиев загуби напълно желание да играе.
Локомотив (Пд) ще се раздели с почти всичките си чужденци след Нова година.

Според запознати основната причина за това е, че иностранните футболисти вече не желаят да носят черно-бялата фланелка. Именно за това ръководството на тима е решило да действа както когато Мартин Камбуров не се чувстваше достатъчно мотивиран за игра.

А именно - Робърт Петров и Бобан Янчевски ще бъдат върнати при юношите старша възраст, където ще се готвят, докато не се намери отбор, готов да плати исканата за тях трансферна сума.

Единствените чужденци, които ще останат в Локомотив, са бразилският бранител Владимир Джордани и полузащитникът Иван Кризманич.

По този начин след Нова Година треньорът Аян Садъков ще може да работи само с тези футболисти, които имат желание да играят за Локомотив.

Той ще трябва да изгради нов отбор без големите звезди. За тази цел Садъков ще има шестмесечен гратисен период, в който няма да му се държи отчет за резултатите. Единственото изискване към него ще бъде Локомотив да има ясно изграден гръбнак за следващия сезон, когато ще се преследва класиране в европейските клубни турнири. Информацията е на Топспорт.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 31.12.2005 г.
0
 
 
Камбуров едва N3 в Пловдив ДИНЧЕР ФЕЙЗОВ Голмайсторът на "А" група в 2 поредни първенства Мартин Камбуров бе класиран чак на трето място в анкетата за футболист на Пловдив за 2005 г. Това стана, въпреки че той оглавяваше и тази есен листата на топстрелците и бе продаден в "Ал Али" (С.Арабия). Победител в анкетата е друг доскорошен ас на "Локо" (Пд) - Георги Илиев. Втори е Костадин Видолов от "Ботев" (Пд). Още един чужденец от "Локо" пък ще бъде пратен да тренира с юношеския отбор заради изявления, че иска да бъде продаван. Това е сърбинът Иван Кризманич. Преди него същото наказание бе определено за македонците Роберт Петров и Бобан Янчевски. Собственикът на "Локо" Емил Наков пък е изискал от треньора Аян Садъков да му представи план за интегрирането на юношите в мъжкия състав. Това ще е една от целите в "Локо" през пролетния сезон.
botev_girl
на 30.12.2005 г.
0
 
 
Jordani ne iskal da igrae pri vas taka 4e ne se radvai mnogo.
Aнонимен
на 30.12.2005 г.
0
 
 
vsi4ki otbori koito sa raz4itali na svoite yuno6i,vinagi sa postigali traini uspehi.taka 4e lokomotiv e trıgnal po pravilnia pıt.misla 4e sled niakolko godini ste nabludavame edin otli4en otbor
JB
на 30.12.2005 г.
0
 
 
Samo deto Nai-dobria futbolist za vsichki vremena i rekordior po vkarani golove, Hr. Bonev e izrasnal v LOKO. govorote si gluposti ama pod vashite temi. radvaite se na novata si predobivka, Ronaldo ot Karlovo i ne se zanimavaite s LOKO. Molia vi.
апапа
на 30.12.2005 г.
0
 
 
никога в лигото не е имало футбол нема и да има - само губещи мафиоти ги влачат за кратко...
Aнонимен
на 30.12.2005 г.
0
 
 
Предлагат треньори на "Локо" (Пд), Садъков остава Аян Садъков (вдясно) ДИНЧЕР ФЕЙЗОВ Мениджъри усилено предлагат имена на известни треньори на ръководството на "Локо" (Пд) в последните седмици. Агентите обяснявали, че на отбора е нужен по-опитен специалист от Аян Садъков. Едно от лансираните имена било на Борис Николов. Той бе уволнен вече 2 пъти от началото на сезона - първо от "Пирин 1922", а преди дни и от гръцкия втородивизионен "Кастория". Собственикът на "Локо" Емил Наков обаче заяви, че Садъков със сигурност остава начело на отбора до края на първенството. През това време той ще има задачата да изгради нов отбор без продадените звезди. Това ще стане основно с юноши на "Локо", които са били преотстъпвани на други отбори. Поредният завърнал се заради новата политика е нападателят Георги Стоянов от "Марица".
Bianconer
на 29.12.2005 г.
0
 
 
Jordani ostava,drugoto ne ma interesuva
bg gomnio
на 29.12.2005 г.
0
 
 
Moje bi 4ujdencite 6e nau4at na6ti kak trqbva da se igarai !!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Нова оставка в Първа лига! Хебър също остана без треньор
Ботев пак отнесе глоба за обидни и нецензурни скандирания
Нов исторически успех за българското таекуондо на Световното първенство
Вторият капитан на Ботев с повиквателна за националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: