Локо Пловдив не победи в София, отново червен картон за "смърфовете"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
20:00 / 15.08.2022
6692
Отборите на Локомотив София и Локомотив Пловдив завършиха при резултат 0:0 в железничарското дерби от efbet Лига. Мачът се игра на стадиона в "Надежда" в столицата. Почти половината отбор на гостите бе нашарен с жълти картони, а в 69-та минута Александър Василев получи второ предупреждение и бе отстранен от игра.

В 16-а минута беше регистриран и първият точен удар към една от двете врати. След центриране отдясно Преслав Боруков беше намерен на границата на малкото наказателно поле, а ударът му с глава беше спасен от Александър Любенов. 

В 25-а миунта Бирсент Карагарен центрира добре от ъглов удар, но Боруков не насочи точно топката. ​Малко след това ВАР трябваше да се намесва, разглеждайки ситуация, при която имаше съмнения, че Милош Петрович е играл с ръка в собственото си наказателно поле след центриране от корнер на Антонио Вутов. До дузпа обаче не се стигна. 

В 32-а минута столичните "железничари" отговориха с голям шанс. След ъглов удар Алан Диас стигна първи до топката, но Динко Хоркаш прояви майсторски рефлекс, за да извади положението. 

Второто полувреме започна с шанс за тима на Александър Томаш, като Карагарен стреля от границата на наказателното поле в 46-ата минута, но топката рикошира в бранител на домакините. Малко след това Любенов трябваше да спасява нов удар на деветката на пловдивчани. 

Пет минути след червения картон дойде нов шанс за гостите. Любенов с нова ключова намеса след страхотно спасяване на удар, отправен от Карагарен. 

"Черно-белите" вече имат в актива си 13 точки, а "червено-черните" - 9.

Ето и съставите на двата тима:

Локомотив София: Александър Любенов, Камен Хаджиев, Ивайло Найденов, Алан Диас, Красимир Милошев, Матеус Роча, Селсо Рапосо, Антонио Вутов, Симеон Славчев, Димитър Митков, Карлос Фреирес 

Локомотив Пловдив: Динко Хоркаш, Александър Василев, Райън Бидунга, Луан Да Силва, Матеус Да Силва, Димитър Илиев, Милош Петрович, Георги Каракашев, Бирсент Карагарен, Преслав Боруков, Евандро Фелипе


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).