Вергилов все пак ще играе на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:54 / 31.12.2005
644
Защитникът на Левски Антон Вергилов ще играе в Локомотив (Пд) през пролетния полусезон, съобщиха от „Лаута", цитирани от Меридиан мач. Двете ръководства са постигнали почти пълна договорка по трансфера и в началото на следващата година централният бранител ще започне тренировки със „смърфовете". Треньорът Станимир Стоилов лично е дал съгласие Вергилов да играе за Локо, а не да търка резервната скамейка на „Герена".

През целия есенен сезон Вергилов бе извън титулярния състав на „сините", след като през лятото бе върнат от Родопа, където пак бе под наем. Вергилов изигра няколко минути в европейската епопея на Левски, като влезе в края на мача с Хееренвеен на стадион „Абе Ленстра". За сметка на това Вергилов е твърд титуляр в младежкия национален отбор и изигра като титуляр всички мачове от кампанията за европейското първенство под ръководството на Петър Миладинов. Преди няколко дни новият шеф на Локо (Пд) Емил Наков обяви, че не иска Вергилов заради конфликт с шефовете на Левски.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).