Марица започна подготовка с двама нови треньори

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:00 / 18.08.2022
1330
Двама нови треньори ще бъдат в щаба на женския отбор на Марица (Пловдив) през новия сезон. Кристиян Илиев ще е новият помощник-треньор на клуба, а Пламен Петров ще бъде кондиционен треньор.

Кристиян Илиев е роден на 29 януари 1997г. и започва волейболната си кариера в ЦСКА. Играл е във всички възрасти групи на националните отбори. Завършил е НСА и като треньор е работил две години в школата на Звезди 94 и една година в школата на ЦСКА.

Пламен Петров е роден на 28 декември 1977г. Завършва спортно училище "Васил Левски" в Пловдив с джудо. Бил е състезател по кикбокс и савате, също така е бил и треньор. В момента е и кондиционен треньор на националния отбор по савате. За първи път той е кондиционен треньор във волейболен отбор.

Илиев и Петров заменят Благовест Тодоров и Алекс Нешкова.

В същото време "жълто-сините" започнаха предсезонната си подготовка. Тренировките ще се провеждат изцяло в Пловдив, като в момента се водят преговори за контроли. Четири състезателки на Марица попаднаха в разширения състав на националния отбор за предстоящото Световно първенство и те ще се присъединят към заниманията на клуба по-късно.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).