Домакинов пред трансфер в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
16:25 / 03.01.2006
790
Националът на Ботев (Пд) Николай Домакинов е пред трансфер в Италия, твърди в последния си брой вестник "Ил Месаджеро", цитиран от "7 дни спорт". Защитникът излезе от анонимността тази есен, когато игра като титуляр срещу Грузия и Мексико в дебюта си за националния отбор.

"Всеки момент в Италия ще пристигне непознатото българско чудо Николай Домакинов" - твърди римското издание. Според столичната медия трансфера на 25-годишния защитник от Пловдив урежда мениджърска агенция от Италия, която в Рим е представлявана от адвокатката Джована Чиполети. За нея работят бившият президент на Анкона Антимо Маисто и адвокатът Франко Арджентати. "Ил Месаджеро" твърди, че въпросните хора са кръстници на операцията, уредила бразилеца Сисиньо в Реал М. В ролята си на представител на ФИФА Антимо Маисто разбрал, че Манчестър Юнайтед очаква Сисиньо да получи в Италия статут на европейски играч, за да го привлече. На Маисто му дошла идеята да прекара англичаните и да пласира Сисиньо в Реал. Той успял с помощта на двамата адвокати. Сисиньо им се отблагодарил, като им дал информация за Пауло Сезар, набързо пласиран от Сантос в ПСЖ.

Най-реална изглежда възможността Домакинов да подпише договор с мениджърската агенция и да играе в Серия "Б" поне 6 месеца. Преди време Домакинов се пробва в Реджина.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).