Христолов набил играч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
07:26 / 05.01.2006
1260
Президентът на Ботев Димитър Христолов нанесъл побой на футболиста Георги Какалов след шампионатния мач с Нафтекс (3:3). Скандалната информация изнесе фенският сайт на жълто-черните botev1912.com. В края на миналата година шефовете решиха именно там да се публикуват новините от клуба. В анализа за представянето на отбора през 2005 година се разкриват факти за събитията в съблекалнята след мача. Според сайта Христолов е нахлул при отбора и е поискал от тогавашния треньор Ясен Петров да си признае вината и да си подаде оставката. Тогава обаче се намесил Какалов, който заявил, че не Петров, а футболистите са виновни за слабите резултати. В този момент той получил удар от президента.

Това обяснява защо играчът излезе разплакан след мача с Нафтекс и не пожела да говори, въпреки че бе отбелязал два от головете за пловдивчани. Вчера той призна пред „Тема Спорт", че Христолов се е саморазправял с него. „Забранено ми е да коментирам каквото и да било и ако кажа нещо, ще бъда глобен жестоко. След последния мач президентът изрично ни каза да не говорим пред медиите. Топ ни уведоми, че всичко, което трябва да се знае за Ботев, ще излиза в сайта. Но аз ще ви кажа, че щом го пише там, значи е вярно. Това е единственият ми коментар", сподели Какалов, рискувайки да отнесе солидно наказание.

Самият Христолов отрече да се е случвал подобен инцидент. „Не знам кой ги пуска тези интрижки два месеца след мача. Ако имаше нещо такова, защо не го казаха веднага, а чак сега. Аз не съм такъв човек, не бих направил такова нещо. Нямам намерение да обръщам внимание на подобни провокации", заяви Христолов за „Тема Спорт".
Веднага след мача се появи информация, че босът е ударил Ясен Петров, който срещу Нафтекс ръководи Ботев за последно. Коментарът на треньора обаче бе „Лично на мен не ми е посягал". Петров все още се бори за неустойката по договора , въпреки че БФС реши спора в негова полза.

Преди известно време Христолов нокаутира запалянко, който се опитваше да го снима по време на контролата с Баня.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).