Предлагат на Локо контрола с Арис (Солун)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
08:38 / 06.01.2006
874
Локомотив (Пд) е получил предложение за подготовка в Гърция, съобщава вестник "Топспорт". Мениджърската агенция, отправила офертата, е гарантирала едноседмичен престой в курорт край Егейско море с минимум две качествени контроли. Има вероятност "смърфовете" да премерят сили във втората десетдневка на февруари срещу Арис (Солун) и Земун (Белград).

В понеделник, когато тимът почва подготовка, ръководството ще реши дали да приеме офертата за лагер в чужбина. Засега "смърфовете" са планирали два лагера в Сандански. При неблагоприятни условия "черно-белите" имат резервен вариант в град Баня. Локо (Пд) договори две контроли с Пирин 1922 в края на януари в Сандански и с Родопа през февруари. Считаните за сигурни попълнения Данаил Бачков и Иван Караманов може и да не се присъединят към тима, тъй като имали оферти съответно от Металист (Харков) и Анкарагюджю. В Миньор (Пк) за още шест месеца ще бъде преотстъпен Мартин Сечков.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).