Фенове на Марица опропастиха анкетата за пловдивски футболист

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
17:06 / 06.01.2006
2859
Крайните резултати от анкетата за пловдивски футболист на единствения пловдивски интернет портал Sport.Plovdiv24.com са следните:
1. Иван Площаков - 868 гласа
2. Мартин Камбуров - 641 гласа
3. Георги Илиев - 387 гласа
4. Костадин Видолов - 346 гласа
5. Николай Солаков - 63 гласа
На опашката са се наредили съответно Даниел Божков с 38, Николай Домакинов с 15, Лилчо Арсов с 14, Александър Тунчев и Владимир Иванов с по 2 гласа.

Всички позиции след първата са до някъде очаквани и не будят интерес у никой. Анкетата ни обаче предизвика интереса на местни и национални медии именно с бомбастичния брой гласове за футболиста на Марица, който изпреварва втория с над 220 гласа. Всичко би било добре, ако тези гласове бяха истински. Площаков, който показа една наистина качествена игра през този сезон и показа голям потенциал, заслужава дори и повече гласове. Не малка е неговата заслуга за изкачване на отбора до 3-то място в източната Б група и всички истински фенове на пловдивския футбол ще се надяваме през пролетния полусезон Марица да се изкачи поне на второ място и да получи шанс за преминаване в А група.

За съжаление обаче въпреки усилията ни да приемаме по 1 глас от даден потребител фенове на Марица решиха да вземат нещата в свои ръце. Очевиден бум на гласовете всяка нощ тласкаше Площаков всеки ден все по-нагоре. Днес лично фен на Марица или мъж, представящ се за такъв, ни потърси по телефона и сам призна, че е гласувал 15 пъти от 15 различни компютъра.

Гласовете и споровете около тази анкета ни показаха, че пловдивските фенове искат да се правят подобни проувания. Явно обаче за да са доволни всички трябва да се въведат драконовски мерки и всевъзможни проверки на личността или изобщо да не се провеждат подобни непредставителни проучвания, което не е в полза на никой.

Честитим победата на ФК Марица в нашата анкета и им пожелаваме само победи през предстоящия полусезон.


Виж коментарите (37)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).