Ботев иска милион евро за резерва

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
07:09 / 07.01.2006
962
Президентът на Ботев Димитър Христолов е поискал нереално висока цена за младата надежда на клуба Дормушали Саидходжа. Нападателят, който блесна с изявите си миналата година във втория ешалон,но тази пролет в "А" група не успя нищо да направи е желан от бургаския Нафтекс. Шейховете са отправили запитване към Ботев относно цената на играча, който целият есенен полусезон изкара на резервната скамейка. Когато от ръководството на "канарчетата" са им съобщили сума над милион евро, бургазлии са преценили, че пловдивските им колеги се подиграват с тях.

Иначе Иван Кючуков се опитва да привлече опитни футболисти, които да спасят "шейховете" от изпадане. Наставникът е дал дълъг списък с играчи, но вероятно ръководството на бургаския клуб ще се ориентира към пазара в чужбина. Причината са завишените финансови претенции на свободните българските играчи.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).