ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (14) | Вчера (29)
Закриват официалния сайт на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:10 / 07.01.2006Коментари (29)1213
©
На 13 януари, петък, официалния сайт на ПФК "Локомотив" Пд ще бъде закрит. Той се появи в интернет-пространството на 3 май 2005 г., и израстна за неочаквано кратък период от време. В сравнително краткото си съществуване, сайтът представи пловдивският клуб в мрежата на едно доста добро ниво и дори удари рекорд по посещаемост - на 26 август 3624 уникални посетителя за 24 часа. Интернет сайтът представи отборът в черно-бяло на сръбския ОФК Београд и английския Болтън. Проектът успя да сътвори т.н. livescore, за феновете на Локо Пд, които са възпрепядствани да наблюдават мачовете на любимия си отбор на живо. С подобна услуга могат да се похвалят малко български отбори в страниците си. lokopd.com не изневери на посетителите си и следеше мачовете на отбора на лагера в Германия това лято, въпреки че липсваше каквато и да е медийна заинтересованост към тогавашния евробоец на България. За малкото месеци официалният сайт на Локо Пд изкачи неочаквано много върхове и израстна изненадващо бързо. За съжаление през всичките тези месеци повечето представители от ръководството на "смърфовете" не осъзна възможностите на този проект, който в тези години се е превърнал не в лукс, а в един задължителен елемент от политиката на всеки футболен клуб. През всичките тези 7 месеца от страна на висшите представители на отбора бе демонстрирана незаинтересованост към клубната страница във всяко едно отношение. Единствено треньорът Едуард Ераносян съумяваше да помогне за развитието й, за което благодарим. Това е основната причина за затварянето на тази интернет-страница, а създателите й ще насочат всички усилия за поддръжката на фен-сайт, който да побере най-важното и най-интересното за феновете на Локо Пд.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
канар
на 11.01.2006 г.
0
 
 
Платени фенове - платен сайт.Жоро им е давал по някой лев да се перчат и да приличат малко на феновете на Ботев,но след смърта му кинтите свършиха.Много жалки фенове,и как само копират само помислете за софийския фен клуб на локо.За да не останат по - назад от големия отбор на Пловдив - Ботев, веднага си основаха и те.Жалки плагиатори!!!
anti-loko
на 09.01.2006 г.
0
 
 
Майка ми е добре циганин неграмотен, а ако не си разбрал, БОТЕВ е в "А" група, където му е местото, а тъпата ви сган няма да я има до дербито, както го няма грозния ви сайт, повечето смешници(незнайно защо наричани футболисти), както го няма този, който ви наливаше парите , за да съществувате!ИЗЧЕЗВАТЕ ОТВСЯКЪДЕ-НЕ ГО ЛИ ВИЖДАТЕ измисленяци черно-бели!СБОГОМ! !!!САМО БОТЕВ!!!
Aнонимен
на 08.01.2006 г.
0
 
 
to tovashte poslednoto derbi ngalturi vie scoro nyama da vleznete vf a grupa
Aнонимен
на 08.01.2006 г.
BPFC
на 08.01.2006 г.
0
 
 
ееее най-после една хубава новина.Днес сайта им утре и отборчето.
аnti-loko
на 08.01.2006 г.
0
 
 
Ще ни биете шамари с език по х.. , нещастен боклук кюстендило-цигански. Нека вече говорим за бъдещето, то и ние сме ви били преди...Аре на пролет ще видим кой кого...стига до дербито изобщо да съществува все още измисления ви тъп смотан състав нещастник миризлив.Само Ботев!!!
stanko1
на 08.01.2006 г.
0
 
 
loko lubovta 6te poazim v na6tite sarza!!!!! a vie tam amatiori ot botqv!!!! biexme vi, bixme vi i 6te vi biem!!!!!
Aнонимен
на 07.01.2006 г.
0
 
 
ей сега като заминете в изгнание 50 години из зоните пак ли ще разправяте, че нямаме победа над вас в официален мач и сме под черно-бяло робство мизерници
Aнонимен
на 07.01.2006 г.
0
 
 
Osem godini-moralni pobediteli,ubahahahaah.Pojelavam vi,cql jivot vse da ste moralni pobediteli-ne6tastnici julti
KUR ZA BOTqV
на 07.01.2006 г.
0
 
 
Eii gadni,ustati,pernati,ebani v guza,mirizlivi,analno-podatlivi,gnusni,zabludeni,t
upi,selski,otvratitelni,miri6e6ti,turskogovorq6ti,
saidhodji julti laina-gledaite si jultoto pedalsko otbor4e i ne si naviraite 4ovkite kudeto ne vi e rabota.Ne6tata v Lokomotiv Plovdiv ne vi zasqgat,kakto i men ne me ebe o6te kolko godini Mitio Selskiq 6te si pravi gavra s jalkite sopoli,nari4a6ti sebe si "kanari".Mnogo vi se iska Lokomotiv da go nqma,6toto ne e priqtno 8/osem/ godini da vi 6ibame v derbito i da ste vtoriq otbor v Plovdiv.TOI UMRQ maika vi 6eiba gnusna,julta sgan!!!EBI KANARA V GUZAAAAA
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вторият капитан на Ботев с повиквателна за националния отбор
Ето кои ще играят за България на "Колежа", има двама пловдивчани
Направи силен мач срещу ЦСКА 1948, повикаха го в националния отбор
Един от важните хора в Марица празнува днес
Феновете на Левски плащат по 15 лева за мача на "Колежа", ето колко билета им отпуснаха
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: