ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (20)
Шенсой иска Въндев и двама високи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:18 / 26.01.2010Коментари (19)5151
© Plovdiv24.bg
Двама високи футболисти и Явор Въндев иска да привлече в състава си треньорът на Локомотив Пд Нанджи Шенсой. Наставникът на „смърфовете" сподели, че иска до края на трансферния прозорец да си осигури услугите на ръстови играчи, които да дадат предимство на отбора при статичните положения. Шенсой призна, че има желание в тима да се върне и бившият капитан на „черно-белите" Явор Въндев, който е пред разтрогване на договора си със Сливен.

Косовският спец сподели пред Гонг впечатленията си от подготвителния лагер на Локо Пд в Сандански: „Доволен съм от физическото състояние на момчетата. На този етап това е най-важното. Успяхме да наваксаме изоставането, което показа теста за издръжливост в Пловдив. Условията в Сандански са отлични, извадихме късмет с хубавото време тук, защото доста отбори си промениха плановете заради атмосферните условия в България".

Целта на Шенсой в контролните срещи в Сандански е да провери издръжливостта на футболистите, както и постепенно да изгради силен и сплотен колектив, призна самият той.
„Засега не ме интересува толкова играта на момчетата. Стила ще го градим в Анталия. Там ще играем пет контролни срещи срещу силни съперници. В тях ще искам от момчетата да играят компактно в двете фази на играта. Това е големият проблем на Локомотив според мен. Недопустимо е да допуснеш 33 гола за един полусезон. Нито вратарят, нито защитата ни са толкова слаби. Просто голямата тежест пада върху тях, тъй като не всички са активни във фаза защита".

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
папагала е прав! трабва да вземем и морини хахаха
0
 
 
Всеки един футболист който би помогнал на Локо да се спаси от изпадане в "Б" група е добре дошъл в нашия отбор(в това число и Явор Въндев).Нека бъдем реалисти целта ни този сезон е да не изпаднем, но защо догодина целта ни да не 2-ра шампионска титла.Мисля че има и други финансово богати хора освен Динев,които биха помогнали на Локо да стане отново шампион.Ние локомотивци сме максималисти и обичаме отбора си истински , независимо на кое място сме и в коя група играем.Бог да пази България и Локо Пловдив.
0
 
 
Нашите да вземат веднага Морини и Чиро Сириняно!Тия изгладнели италианци няма да са много претенциозни и ще паснат идеално на отбора!Много искам Морини на "Лаута"!Това е най-добрия халф в нашето първенство!Страхотен е - много техничен, повратлив и се раздава по целия терен...прекрасно чете играта.С Морини, Даксон, ЕверТон е Кики ще сме като лавини в средата!Този Сириняно също е много стабилен и отзад в защита ще пасне като дялан камък!Ако Шенсой, Бонев, Едо или Узунов четат коментарите дано се нагърбят с привличането на Морини.Може би вече прекаляваме, но пък става въпрос за наистина добри футболисти, които няма нужда да идват на проби!Дано привлечем и Бибишков, ще ни върши работа.Засега се очертава един много солиден отбор - Акалски- Мечечиев-Юнес-Гаджалов-Сингбо-Евертон-Гарош- -Даксон - Зд.Лазаров -Дембеле- Бибишков!И най-важното вече разполагаме с дълга резервна скамейка!Има конкуренция на всеки пост и никой не може да бъде сигурен за титулярно място - ай се е отпуснал, ай е седнал на пейката:):):)
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 26.01.2010 г.
0
 
 
Въндев е добре дошъл у дома,отново :)
0
 
 
аз пък мисля че това с двамата високи е много добра цел от страна на треньора и съм тотално съгласен с него! в целия свят от години се набляга предимно на високи и мощни тарани! това има впредвид Шенсой! спомнете си шампионския отбор! ПАСКОВ,КАМБУРОВ,КОТЕВ,ТУНЧЕВ,КРИЗМАНИЧ и по-късно ДЖОРДАНИ!общо взето 90% от отбора бяха над 180 см. а що се отнася до Въндев аз също мисля че не ни трябва но щом треньора го иска ......! треньора има в предвид хора които при центрирания да играят с глава и да вкарват! не е важно да са нападатели!
-1
 
 
Против връщането на Въндев съм!!А това:"двама високи",ако не е журналистичестки фал,си е ебати и простотията!!
0
 
 
Не стига фалиралите пе**ли ами и от ловешките села вземаха да пишат тук.Този където ми се изписва ДОН..... Като е италиано нека си преведе отговора долу.
0
 
 
Защо "високи" бе Нанджи?!? Баскетбол ли ще играем? Орехи ли ще брулим? Кажи на Коко да купи Дикембе Мутомбо и Яо Минг... да т' е*а!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Камбуров: Много мразя несправедливостта и съм морално обиден на Крушарски
Атлетик (Куклен) се поздрави с втора победа, Рангел Игнатов блесна с гол и асистенция
Честит юбилей на две от големите легенди на Локомотив!
Арда пусна билетите за Ботев, отваря каса за бултрасите
Турнирът в памет на Тоско ще е на базата на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: