Шенсой иска Въндев и двама високи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
19:18 / 26.01.2010
5151
Двама високи футболисти и Явор Въндев иска да привлече в състава си треньорът на Локомотив Пд Нанджи Шенсой. Наставникът на „смърфовете" сподели, че иска до края на трансферния прозорец да си осигури услугите на ръстови играчи, които да дадат предимство на отбора при статичните положения. Шенсой призна, че има желание в тима да се върне и бившият капитан на „черно-белите" Явор Въндев, който е пред разтрогване на договора си със Сливен.

Косовският спец сподели пред Гонг впечатленията си от подготвителния лагер на Локо Пд в Сандански: „Доволен съм от физическото състояние на момчетата. На този етап това е най-важното. Успяхме да наваксаме изоставането, което показа теста за издръжливост в Пловдив. Условията в Сандански са отлични, извадихме късмет с хубавото време тук, защото доста отбори си промениха плановете заради атмосферните условия в България".

Целта на Шенсой в контролните срещи в Сандански е да провери издръжливостта на футболистите, както и постепенно да изгради силен и сплотен колектив, призна самият той.
„Засега не ме интересува толкова играта на момчетата. Стила ще го градим в Анталия. Там ще играем пет контролни срещи срещу силни съперници. В тях ще искам от момчетата да играят компактно в двете фази на играта. Това е големият проблем на Локомотив според мен. Недопустимо е да допуснеш 33 гола за един полусезон. Нито вратарят, нито защитата ни са толкова слаби. Просто голямата тежест пада върху тях, тъй като не всички са активни във фаза защита".

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).