ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (14) | Вчера (29)
Вергилов бяга от Лаута, връща се на Герена
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:13 / 11.01.2006Коментари (4)807
©
Считаният за сигурно ново попълнение в Локомотив (Пд) Антон Вергилов престоя само 24 часа на Лаута, пише вестник "7 дни спорт". Защитникът изненадващо си събра багажа вчера сутринта и се върна в Левски. Според запознати причината е в неразбирателство между двата клуба относно условията за преотстъпването на Вергилов. В понеделник той получи фланелка с №3, която допреди месец обличаше преминалият в ЦСКА Александър Тунчев.

" Аз самият нищо не знам, но явно двата клуба не са се разбрали" - лаконичен бе Вергилов.

С това проблемите на Локо (Пд) не свършват. Клубът няма право да използва в официални срещи Георги Самокишев и Зоран Златковски, защото все още дължи пари на Пирин.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Bate Emo e Goliam
на 11.01.2006 г.
0
 
 
Локомотив Пловдив очаква защитник на ЦСКА 11.01.2006 Спорт НетИнфо Футбол България Локомотив (Пловдив) чака защитника на ЦСКА Владимир Зафиров, съобщиха от ръководството на "черно-белия" клуб. Старши треньорът на локомотивци Аян Садъков каза, че най-вероятно младият бранител ще се присъедини към отбора до края на седмицата. Той добави, че македонският национал Илами Халими и бразилецът Владимир Джордани все още не са пристигнали в Пловдив. Първият е в родината си, където празнува Курбан байрам, а вторият все още не се е прибрал от своята страна, като мотива е проблеми със самолетните полети. В случай, че закъснението на Владимир Джордани стане голямо той ще бъде глобен от ръководството. Междувременно по-заможни привърженици на Локомотив (Пловдив)сформираха бизнес-група. Чрез новата структура те ще събират средства за дейността на фенклуба.
LPFC
на 11.01.2006 г.
0
 
 
samo taka Nakov Goveda v Loko ne ni triabvat ,toi mom4eto sigurno o6te v parvia krug 6te6e da pomogne na Levski kato si vkara avtogol ,po dobre samo na6i mom4eta da igraiat!
Istinata
на 11.01.2006 г.
0
 
 
"Локо" (Пд) върна Вергилов на "Герена" ДИНЧЕР ФЕЙЗОВ "Локо" (Пд) се отказа от защитника на "Левски" Антон Вергилов. От столичния клуб държали той да играе като преотстъпен, но пловдивчани заявили, че искат да го купят и да подпишат с него дългосрочен договор. Вергилов се появи вчера на тренировка на "Локо", но още в съблекалнята научил, че трябва да си събира багажа. "Изнервен съм, защото още не знам къде ще играя. Вероятно ще бъда преотстъпен на "Родопа" или "Беласица", заяви Вергилов (20 г.). "Ние сме финансово стабилен отбор и следваме политиката си да привличаме млади футболисти", коментира шефът на "Локо" Емил Наков. В противовес на думите му от "Пирин" поискаха пловдивчани да си платят за Георги Самокишев и Зоран Златковски, които бяха взети без пари. "Пирин" заплаши, че ще блокира трансферите на "Локо".
Joro13
на 11.01.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вторият капитан на Ботев с повиквателна за националния отбор
Ето кои ще играят за България на "Колежа", има двама пловдивчани
Направи силен мач срещу ЦСКА 1948, повикаха го в националния отбор
Един от важните хора в Марица празнува днес
Феновете на Левски плащат по 15 лева за мача на "Колежа", ето колко билета им отпуснаха
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: