Марица гони реванш срещу Локо Сф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:43 / 29.01.2010
810
Волейболистките на Марица ще гонят днес реванш срещу Локомотив /Сф/ заради загубата си от тях в малкия финал на турнира за купата на България. Това ща стане в мача между двата отбора от 10-ия кръг на волейболното първенство на женския елит. В него пловдивчанки довечера гостуват в София на "железничарките" в столичната зала „Локомотив".

"Жълто-сините" са амбицирани да продължат победната си серия в шампионата, която да ги остави отново в челото на класирането. Досега пловдивчанки са с 8 победи и една единствена загуба от ЦСКА.

Маричанки тренират днес сутринта, обядват и тръгват пообед за София. Срещата е от 17,30 часа в столичната зала „Локомотив" в квартал „Надежда". "Надявам се момичетата да са си взели нужните поуки от мача срещу Локомотив /Сф/ за купата. От моя отбор държа на пределна мобилизация, всички трябва да се хвърлят на сто процента, за да успеем", каза старши треньорът   Иван Петков.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).